مقالات

کفش صندل طبی باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

همانطور که میدانید پا یک عضو بسیار مهم در بدن است که به عنوان قلب دوم نیز از آن یاد میشود. بسیار از بیماریهای بدن را میتوان از پا تشخیص داد و براحتی درمان کرد . اما اگر خود پا دچار مشکل شود چکار میتوان کرد . کارشناسان ارتوپدی و متخصصان طراح کفش همواره برای راحتی پا کفش هایی طراحی میکنند که به عنوان کفش های طبی شناخته میشوند. در این مقاله قصد داریم به ویژگی های کفش های طبی اشاره کنیم با ما همراه باشید.(کفش شهپر)

پوشاک از اساسی ترین عناصر فرهنگی ملت هاست. در این مقاله سعی بر این شده تا به معرفی ویژگی های یک صندل طبی مناسب اشاره کنیم .
بر اساس احتمالات اولین نوع کفش از برگ درختان و یا پوست جانواران بوده به گونه ای که آنرا به دور پا می پیچیدن . پس از گذشت سال ها از اختراع کفش با برگ درختان و چوست جانوران نوبت به ظهور صندل رسید که از مخترع آن نامی ثبت نشده و ناشناخته است.
ویژگی صندل طبی در مناطق مختلف متنوع می باشد . بطور مثال در گذشته در مناطق گرمسیری از صندل هایی استفاده می گردید  که از برگ های بافته شده نخل ،علف  و یا فیبرهای گیاهان ساخته شده و به انگشتان پا پیچیده میشد و یا ویژگی صندل طبی در مناطق سردسیر به منظور گرم نگه داشتن از پوست حیوانات ساخته می شدند .

مطالب خواندنی : یژگی ها و مزایای انواع کفش ایمنی ؟

ویژگی اول یک صندل طبی مناسب باید متناسب اندازه و سایز پا باشد و این بدان معناست که بخش اطراف پاشنه باید به خوبی چسبیده باشد. بدین طریق که پا را در هنگام راه رفتن و ایستادن در وضعیت صحیحی نگاه دارد .
پشتی صندل طبی باید پشت پا را دستکم با یک بند بسته نگاه دارد ، تا مانع از عقب و جلو شدن پا در کفش شود. افراد مختلف پاهایی با شکل متفاوت و گاهی غیر نرمال دارند و باید به آن توجه گردید .
با گردشی مختصر در فروشگاه های مختلف فروش شاهد این موضوع می باشیم که بخشی از صندل هایی که تولید میشوند، صندل هایی هستند که غیر عادی بودن شکل پا و بیماری های آن ها را در نظر نگرفته و در طراحی و ساخت آن تمهیداتی برای این مسئله نمی اندیشند .
وظیفه ی سازنده های صندل های طبی یا ارتوپدی این است که فکری برای اصلاح و درمان آسیب ها و بیماری های مربوط به پا کنند و صندل های طبی ای با کمک علم پزشکی تولید کنند و درصدد رفع و کاهش مسائل ارتوپدی و پاتولوژیک پا باشند .

پنجه پهن و با ارتفاع از دیگر ویژگی کفش های صندل می باشد . هنگامی که عرض یا ارتفاع پنجه صندل کم باشد بیماریهای زیادی مانند انگشت چکشی ، میخچه وهالوکس را ایجاد میکند .
انگشتان پا باید در پنجه صندل فضای کافی داشته باشند تا به راحتی از هم باز شوند و کمی به بالا و پایین بروند. به جای استفاده از صندل های با نوک تنگ از صندل های با پنجه گرد استفاده کنید.
از دیگر ویژگی صندل های طبی کف داخلی با شمایل مناسب می باشد .صندل های طبی باید قوسهایی داشته باشد که هماهنگ با قوسها و برآمدگی های کف پا باشد. وزن بدن را به تناسب به تمام سطح کف پا پخش کند و پا در چنین کفی احساس راحتی کند. Aide juridique, conseil juridique gratuit, Eric Dupont-Moretti, avocats en ligne https://avocats.link/avocats/

کفش های طبی  

 

دیگر ویژگی صندل های طبی پاشنه آن می باشد . و باید متناسب با وزن و راحتی فرد استفاده کننده باشد . صندل بدون پاشنه و یا با پاشنه بلند هر دو مضر هستند .
رویه داخلی و بیرونی یک صندل مناسب ترجیحاً باید از چرم و یا از ماده ای ساخته شوند که رطوبت را در خود نگاه نمی دارد . چرم میزان زیادی از رطوبت را جذب کرده و موقعی که صندل خود را از پا در می آوریم آنرا به بیرون از محیط صندل انتقال می دهد . صندل های مرطوب باعث ایجاد بیماری های قارچی در پا می گردد .
تخته صندل از دیگر موارد مهم صندل طبی می باشد .موادی که تخت صندل از آن ساخته میشود، تعیین کننده میزان جذب ضربه توسط آن هستند . یک تخت چرمی تا حدود زیادی ضربه وارده در هر قدم برداشتن را دفع میکند و یا به عبارت بهتر باعث نرم شدن ضربه به پا می گردد تا فرد احساس ناراحتی نکند ….

shahparshoes

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید