مقالات

پوشیدن کفش پاشنه بلند چه عوارضی دارد؟

کفش پاشنه بلند یکی از کفش های مورد علاقه خانم های سراسر جهان میباشد و محدود به مکان جغرافیایی خاصی نمیباشد. کفش های پاشنه بلند به دلیل حس زیبایی و اعتماد به نفسی که در اکثر خانم ها ایجاد میکند در زمره ملزومات آنها قرار میگیرد . اما پوشیدن کفش پاشنه بلند در دوره میانسالی عوارضی را به همراه دارد که در اکثر مواقع با کمردرد در پا و ستون فقرات خود را نشان میدهد.

کفش پاشنه بلند در مهمانی ها . مجالس و سالن های مد جایگاه ثابتی دارد و در زندگی روزمره اکثر خانمها نیز جایگاه خود را یافته است . اما این نوع کفش معایبی هم دارد که اکثر پزشکان آن را کفشی نامناسب میدانند .

معایب کفش پاشنه بلند

کفش پاشنه بلند

هنگام پوشیدن کفش پاشنه بلند بدن از حالت معمولی خود خارج و عضلات پا کشیده می شود.  کمردرد، واریس و خارج شدن بدن از حالت صحیح معایبی است که مدت هاست به این نوع کفش ها نسبت داده می شود.

انواع مختلف کفش های پاشنه بلند

کفش هایی با پاشنه تیز، پاشنه بلند بدون بند، لژ یکسره، پاشنه ی بلند دوک شکل و لژهای بلند. خانم ها این نوع کفش ها را تکمیل کننده زیبایی های خود میدانند و حاظر هستند برای بدست آوردن این حس سلامت خود را بخطر بیندازند و تا مدتهای طولانی عوارض ناشی از آن را تحمل کنند.

مطالب خواندنی : مشخصات کفش مناسب

دوست دارند که با یک جفت پاشنه ی خیره کننده قدشان را بلندتر کنند. اگرچه در مد پاپوش ها در طول زمان تغییراتی ایجاد شده، ولی گرایش به پوشیدن کفش های پاشنه دار همچنان بدون تغییر مانده است.یادتان نرود، همیشه این طور بوده و هست که هرچیز خوبی، بدی هایی هم دارد. این درمورد کفش های پاشنه بلند هم صدق می کند؛ به عوارض جانبی پوشیدن آن ها توجه کنید.

پوشیدن کفش پاشنه بلند باعث فشار زیاد به پا میشود

پوشیدن کفش پاشنه بلند

خطرات و آسیب های جدی پوشیدن کفش پاشنه بلند

1. کمر درد 

در زمان راه رفتن با کفش پاشنه بلند تمام فشار بدن روی کمر متمرکز می شود. این مساله گردش خون را در آن نواحی کاهش می دهد که با درد در کمر و مفاصل ران همراه است.

پوشیدن کفش پاشنه بلند

2. فشار پا 

در کفش پاشنه بلند پایتان در معذب ترین وضع ممکن قرار دارد. فشار روی پاشنه ی پاها نهایتا درد شدیدی در پاهایتان ایجاد خواهد کرد. کفش راحتی تمام وزن بدن شما را حمل می کند، و زمانی که کفش پاشنه بلند پایتان باشد، این وزن روی پاشنه ی کفش شدید و غیر قابل کنترل می شود.

3. راه رفتن نامتعادل

حالت بدن خانم ها با پوشیدن کفش پاشنه بلند تغییر می کند. بعضی خانم ها نمی توانند در چنین موقعیتی تعادل خود را حفظ کنند. راه رفتن برایشان به شدت سخت می شود. ممکن است با از دست دادن تعادل و لغزیدن به زمین بیافتند. در چنین شرایطی احتمال پیچ خوردن و رگ به رگ شدن مچ پا وجود دارد. همچنین ممکن است عضلات و تاندون ها هم دچار کشیدگی و التهاب شوند. پیاده روی معمولا یک ورزش خوب تلقی می شود ولی نه با کفش های پاشنه بلند!

 

پوشیدن کفش پاشنه بلند

پوشیدن کفش پاشنه بلند آسیب جدی به ستون فقرات وارد میکند

4. بیماری های ستون فقرات 

تراز طبیعی ستون فقرات با پوشیدن کفش پاشنه بلند به هم می خورد، که باعث درد بسیاری خواهد شد.بعلاوه کرختی و سوزش هم محتمل است.

پوشیدن کفش پاشنه بلند

پوشیدن کفش پاشنه بلند

5. فرورفتگی ناخن های پا 

مطالعات نشان داده که کفش های پاشنه بلند، علت اصلی فرو رفتن ناخن ها در گوشت پا هستند. برداشتن این ناخن ها، زمانی که پزشک از ابزار تیزی برای اینکار استفاده می کند، درد بسیاری خواهد داشت.

پوشیدن کفش پاشنه بلند

shahparshoes

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید